UA-67227997-1

VerhuisdierAustralië

Kat en hond mee naar Australië

 

.... en wat nog meer

  

De voorbereiding van de reis van uw huisdier

Voor de boeking van de reis, inclusief de douaneformaliteiten, de keuze van de juiste kennel voor uw huisdier en een laatste controle door een dierenarts van het NVWA of het FAVV, zullen wij u doorverwijzen naar een deskundig bedrijf. Dit bedrijf is hiervoor gemachtigd en doet deze taken professioneel en betaalbaar. Wij weten uit eigen ervaring dat zorgvuldigheid en het nakomen van klantafspraken bij hun voorop staat. Indien u vanuit  een ander land binnen  Europa wilt vertrekken, doe bij ons gerust navraag wat de mogelijkheden zijn en wij zullen dit voor u uitzoeken.
  

Plaatsing in één van de quarantainecentra

Na ontvangst van de importvergunning is het van belang dat contact wordt opgenomen met het quarantainecentrum in Australië. Tijdens bepaalde maanden is het daar erg druk zodat tijdig voor uw huisdier een plaats gereserveerd moet worden. Indien nodig kunnen wij u hierbij ondersteunen.
 

Transport en vlucht vanaf het quarantainecentrum

Als het quarantainecentrum zich ver van uw woonplaats bevindt kunt u ervoor kiezen uw huisdier naar het, voor u, dichtstbijzijnde vliegveld te laten vervoeren. Dit transport kan voor uw huisdier erg aangenaam zijn, gezien de korte duur van transport. Overnachtingen met een huisdier zijn in Australië niet altijd eenvoudig te regelen en u bespaart zo ook uw eigen reiskosten. Hierdoor is deze wijze van transport niet veel duurder. Als u voor deze vorm van transport kiest kunnen wij u doorverwijzen naar een gerenommeerd en ervaren  vliegtuigmaatschappij die hierin gespecialiceerd is.