UA-67227997-1

VerhuisdierAustralië

Kat en hond mee naar Australië

 

Waaruit bestaat onze ondersteuning

   

Het tijdig herinneren aan en het aangeven van welke vaccinaties er nodig zijn

Als de vaccinaties op de juiste tijdstippen worden gegeven, heeft dit als voordeel dat uw kat of hond maar voor een zo kort mogelijke tijd van minimaal 10 dagen hoeft te verblijven in het quarantainecentrum. Ook kan het gebeuren dat een bepaalde vaccinatie niet aan de juiste gradatie voldoet en er nogmaals een vaccinatie moet worden gegeven. Bij een planning door ons kunt u een langer verblijf in het quarantainecentrum voorkomen. Plezierig voor u, uw huisdier en uw portemonnee!

 

De complete administratie zoals de benodigde importvergunning van de Australische
overheid
  

Het invullen van een Engelstalig document kan soms best lastig zijn. Ongeacht uw kennis van de Engelse taal is het niet altijd duidelijk wat wel en niet, wat waar en hoe iets ingevuld moet worden. Vooral de aanvraag van een importvergunning mag geen fouten bevatten. Deze moet worden opgestuurd naar de Australische overheid en goedgekeurd worden. Geen goedkeuring betekent opnieuw invullen en opsturen van deze aanvraag. Dit vertraagt het hele proces.

 

Documentatie voor de Nederlandse VWA en de Belgische FAVV

In Nederland krijgt u te maken me de NVWA (Voedsel en Waren Autoriteit) en in België met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Bij het invullen van de formulieren en eventuele vragen hierover kunnen wij u ondersteunend advies geven.