VerhuisdierAustralië                                       
                                                                         Hond en kat natuurlijk mee !                                

NVWA / FAVV           

Wij geven u hierin ondersteunend advies

In Nederland krijgt u te maken met de NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit) en in België met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Bij het invullen van de documenten en eventuele vragen hierover kunnen wij u ondersteunen en geven u tijdig aan waar u moet zijn.


Facturen

Rechtstreekse betaling

VerhuisdierAustralië brengt geen extra kosten in rekening bij de aanvraag van vergunningen, transport en quarantaine reserveringen. U betaalt deze facturen namelijk zelf rechtstreeks aan de diverse instanties, dus niet via ons. Deze manier van betalen is veilig en zo kunnen we de kosten voor u zo laag mogelijk houden.


Vervoer na quarantaine

Wij kunnen u in contact brengen met een Australisch transportbedrijf

Als het quarantainecentrum zich ver van uw woonplaats bevindt kunt u er voor kiezen uw huisdier naar het, voor u, dichtstbijzijnde vliegveld te laten vervoeren. Dit transport kan voor uw huisdier erg aangenaam zijn, gezien de korte duur van transport. Overnachtingen met een huisdier zijn in Australië niet altijd eenvoudig te regelen en u bespaart zo ook uw eigen reiskosten. Hierdoor is deze wijze van transport niet veel duurder. Als u voor deze vorm van transport kiest kunnen wij u doorverwijzen naar een vliegtuigmaatschappij die hierin gespecialiseerd is.